Meniu
Prenumerata

ketvirtadienis, gegužės 2 d.


AVIACIJA
Lietuvoje veiklą pradeda nauja oro linijų bendrovė
ELTA
Bendrovė
„Aegean Airlines“.

Nuo šiol Graikijos sostinė Atėnai iš Lietuvos bus pasiekiama vienu tiesioginiu skrydžiu iš Vilniaus. Į Lietuvos aviacijos rinką įžengė oro linijų bendrovė „Aegean Airlines“.

„Džiaugiamės tuo, kad pradedame vykdyti naują tiesioginį skrydį tarp Atėnų ir Vilniaus, šis maršrutas atspindi mūsų įsipareigojimą plėsti savo veiklą Baltijos šalių regione. Lietuvos keleiviai iš Vilniaus du kartus per savaitę gali tiesiogiai keliauti į Atėnus, o vėliau per mūsų kompanijos skrydžių tinklą – pasiekti ir kitas Graikijos, Europos ir Artimųjų Rytų kryptis“, – oficialaus pristatymo metu komentavo „Aegean Airlines“ atstovas Dirkas Steffensenas.

Lietuvos oro uostų vadovas Simonas Bartkus pabrėžė, kad Graikijos oro bendrovė papildys augančias tradicinių oro bendrovių gretas sostinės oro uoste. „Mums, kaip oro uostų atstovams, labai svarbu ne tik, kad mūsų šalies keliautojams bus pasiūlytas patogesnis būdas susisiekti su populiariais atostogų regionais, bet ir tai, jog didelė dalis keleivių galės patogiai naudotis jungiamaisiais skrydžiais per Graikijos sostinę ir pasiekti dar platesnį spektrą pasaulio šalių ar regionų“, – teigė Lietuvos oro uostų vadovas.

Kaip skelbia Lietuvos oro uostai, reguliarūs skrydžiai bus vykdomi du kartus per savaitę. Maršrutu Vilnius–Atėnai oro bendrovė „Aegean Airlines“ skrydžius planuoja vykdyti iki spalio mėnesio.

2024 04 19 13:42
Spausdinti