Meniu
Prenumerata

sekmadienis, balandžio 28 d.


FINANSINĖS PASLAUGOS
„Freedom Finance Europe“ plečiasi Europoje, 2024-aisiais žengs ir į Lietuvą
Pranešimas spaudai
Bendrovė

„Freedom Finance Europe“ atidaro tris naujus biurus Nyderlanduose, Austrijoje ir Bulgarijoje bei įsipareigoja 2024-aisiais atidaryti naujus biurus Estijoje ir Lietuvoje.

Nuo 2021 m. visoje ES veikia „Freedom Finance Europe“ priklausanti investavimo platforma „Freedom24“, įmonė taip pat turi 6 fizines atstovybes. Naujasis biuras Amsterdame daugiausia dėmesio skirs Nyderlandų rinkos plėtrai ir atliks Beniliukso regiono centro funkcijas, kuriame per pastaruosius 12 mėnesių bendrovės klientų skaičius išaugo 162 proc.

„Esame svarbiausiame „Freedom Finance Europe“ augimo etape. Mūsų pagrindinis tikslas – plėsti savo veiklą strateginėse rinkose. Nyderlandai užima unikalią ir neatsiejamą vietą mūsų ilgalaikėje strategijoje, o ilgai lauktas atstovybės Amsterdame įkūrimas yra svarbus žingsnis siekiant įtvirtinti „Freedom Finance Europe“ poziciją visame Beniliukso regione“, – sakė Nathanas Civile, Nyderlandų atstovybės vadovas.

Sprendimą atidaryti filialą Austrijoje lėmė geri augimo rodikliai – per pastaruosius metus „Freedom Finance Europe“ klientų skaičius išaugo 164 proc.

„Džiaugiuosi galėdama pasidalyti mūsų strateginiu žingsniu į Austrijos rinką. Atidarydami naują biurą Vienoje, norime dar labiau sustiprinti į klientus orientuotą požiūrį. Pritaikydami savo patirtį unikaliems Austrijos rinkos finansiniams poreikiams, siekiame sustiprinti savo, kaip patikimo finansinio partnerio, pozicijas šioje šalyje“, – teigė Shanna Strauss-Frank, „Freedom Finance Europe“ atstovė spaudai DACH regione.

Šia strategine plėtros iniciatyva Bulgarijos atstovybė sustiprins bendrovės pozicijas Pietryčių Europoje.

„Plėsdami savo veiklą Bulgarijoje siekiame esamiems ir būsimiems klientams teikti skaidrius, į vertę orientuotus sprendimus ir padaryti investicijas prieinamas platesniam mažmeninių klientų ratui“, – sakė atstovybės Bulgarijoje vadovas Alexandr Buyukli.

Naujieji biurai – tai žingsnis į priekį įgyvendinant bendrovės misiją didinti paslaugų prieinamumą investuotojams ir įsitvirtinti kaip patikimam finansų partneriui Europos rinkose. Šiuo metu 10 ES šalių veikianti „Freedom Finance Europe“ yra pasiryžusi dar labiau sustiprinti savo pozicijas esamose rinkoje ir 2024 m. atidaryti atstovybes naujose šalyse, įskaitant Estiją ir Lietuvą, kurios laikomos perspektyviomis ilgalaikiam bendrovės augimui.

„Freedom Finance Europe“ yra „Freedom Holding Corp.“ dukterinė įmonė ir pirmaujanti Europos vertybinių popierių maklerio įmonė. Bendrovės interneto ir mobiliosios programėlės investavimo platforma „Freedom24“ suteikia prekiautojams tiesioginę prieigą prie 15 pasaulinių akcijų biržų, įskaitant NYSE, „Nasdaq“, LSE, „Euronext“ ir kitas. Bendrovė „Freedom Finance Europe“ yra gavusi Kipro vertybinių popierių ir biržos komisijos (CySEC) licenciją ir turi teisę aptarnauti klientus iš ES ir EEE šalių. Bendrovė gavo B/B reitingą iš „S&P Global Ratings“.

2023 12 20 13:51
Spausdinti