Meniu
Prenumerata

pirmadienis, spalio 7 d.


JAV PREZIDENTO RINKIMAI
Amerikietiški kalneliai: ko tikėtis iš JAV prezidento rinkimų?
Liepa Žeromskaitė, IQ biuro Vašingtone vadovė
Vyčio Snarskio pieš.

Lapkričio 5 d. amerikiečiai keliaus prie balsadėžių rinkti naujojo JAV prezidento, o jų sprendimas turės įtakos ir už šalies ribų. Ko galime tikėtis?

Vienos kampanijos pagrindinis šūkis yra „Paversti Ameriką vėl didžia“, kitos – „Mes negrįšime atgal“. Respublikonai ir demokratai JAV ateitį mato kardinaliai skirtingai – kas vieniems yra „didu“, kiti net nenori to prisiminti.

IQ redakcija rašo apie verslą, politiką, kultūrą ir kitus svarbiausius visuomenės reiškinius. Mes kuriame kokybišką ir išskirtinį turinį. Kviečiame mus palaikyti prenumeruojant mūsų žurnalą sau ar jums artimiems žmonėms mūsų prenumeratos svetainėje https://prenumeratoriai.lt/. Užsisakiusiems žurnalą metams – visas turinys iq.lt svetainėje nemokamas.

Respublikonų partijos kandidatas Donaldas Trumpas ir iš dabartinio prezidento Joe Bideno likus vos keliems mėnesiams iki rinkimų estafetę perėmusi Demokratų partijos kandidatė Kamala Harris vengia detaliai kalbėti apie politines programas. Nenuostabu – kuo daugiau smulkmenų pateiksi, tuo daugiau galimybių oponentas turės jas po vieną nagrinėti ir kritikuoti.

2024 10 07 06:45
Spausdinti