Meniu
Prenumerata

antradienis, balandžio 23 d.


FINANSINĖS TECHNOLOGIJOS
L. Moyle: „Vyresnės kartos lojalumą bankai galėtų išnaudoti diegdami fintecho sprendimus“
Gytis Kapsevičius
Margarita Vorobjovaitė
Lisa Moyle.

Augantis finansinių technologijų verslas turėtų liautis ignoruoti vyresnius vartotojus, mano fintecho ekspertė Lisa Moyle. Senjorus į šį sektorių įtraukti siekianti Vilniuje vykusios tarptautinės konferencijos „FinTech Inn“ pranešėja IQ apžvalgininkui Gyčiui Kapsevičiui sakė, kad jų turimas turtas galiausiai turėtų atvilioti ir jiems pritaikytas technologijas.

– Ar galėtumėte pasidalyti šviežiais įspūdžiais iš klausytų kitų pranešėjų kalbų, galbūt sužinojote ką nors naujo?

– Stebino tai, kad ant scenos vienas po kito lipo finansinių startuolių įkūrėjai ir visi kalbėjo apie tai, kad žvalgosi į Z ir tūkstantmečio kartas, kad jie yra rytojaus klientai, todėl reikia pastebėti ir patenkinti jų poreikius. Negirdėjau, kad jie būtų paminėję kurią nors kitą amžiaus grupę.

Visuomenės senėjimo iššūkiai artimoje ateityje palies daugybę šalių. Ir kai mąstau apie fintecho produktus, pastebiu, kad yra vos keletas, kurie nutaikyti į šiai gyventojų grupei iškylančias problemas. Būdamas versle turi suprasti rinką, ir demografija tam yra labai svarbi. Galiausiai viskas susiveda į tai, ar jūs patenkinate iki tol nepatenkintą poreikį, ar jūsų produktas patogus klientams.

2020 02 05 06:00
Spausdinti