Meniu
Prenumerata

sekmadienis, rugsėjo 8 d.


KUR INVESTUOTI?
Pabėgimo gidas: kur geriausia investuoti į NT?
Karolis Juršys
Shutterstock

Karas Ukrainoje uždegė ryškų pavojaus signalą tiems, kurie Lietuvoje ilgą laiką investavo į nekilnojamą turtą (NT) metas savo kiaušinius perkelti į saugesnę pintinę. Tačiau kuri NT rinka yra to verta?

„Kažkodėl, kai savo aplinkoje pamatome kelis žmones, kurie perkėlė savo investicijas į užsienį, galvojame, kad tai daro visi“, – apie perspaustą manymą, kad dauguma lietuvių savo investicinį NT nuo karo pradžios iškėlė iš Lietuvos, IQ teigė „Ober-Haus“ Vertinimo ir rinkos tyrimų departamento vadovas Saulius Vagonis. Vis dėlto užsienyje NT prekiaujančios agentūros pripažįsta, kad vykstant karui lietuviai labiau domisi galimybėmis savo turtą perkelti į užsienį.

Nors populiariausia kryptis tarp lietuvių išlieka Ispanija (daugiau apie tai – straipsnyje „Į Pietus!“), apžvelkime, kokių dar alternatyvių krypčių investicijoms į NT yra Senajame žemyne ir šiek tiek už jo.

IQ redakcija rašo apie verslą, politiką, kultūrą ir kitus svarbiausius visuomenės reiškinius. Mes kuriame kokybišką ir išskirtinį turinį. Kviečiame mus palaikyti prenumeruojant mūsų žurnalą sau ar jums artimiems žmonėms mūsų prenumeratos svetainėje https://prenumeratoriai.lt/. Užsisakiusiems žurnalą metams – visas turinys iq.lt svetainėje nemokamas.

2024 07 08 06:45
Spausdinti