Meniu
Prenumerata

antradienis, kovo 19 d.


AVIACIJA
„Aeroflot“ atšaukė šios ir kitos savaitės skrydžius į Vilnių
BNS
Pixabay.com
„Aeroflot“ lėktuvas.

Rusijos oro bendrovė „Aeroflot“ atšaukė dar du – šios ir kitos savaitės – skrydžius iš Maskvos į Vilnių, BNS patvirtino Lietuvos oro uostų atstovas. 

„Vakar sužinojome, kad „Aeroflot“, kaip ir praėjusią savaitę, atšaukė šios savaitės skrydį ir kitos savaitės skrydį dėl jiems aiškių kažkokių priežasčių, mums plačiau neaiškino“, – BNS sakė Tadas  Vasiliauskas.

„Lėktuvas neatskris iš Maskvos, tai automatiškai skrydis iš Vilniaus irgi neįvyks“, – pridūrė jis.

„Aeroflot“ skrydžiai įprastai vyko kartą per savaitę – penktadieniais, tačiau praėjusį penktadienį skrydis buvo atšauktas.

Lietuvos Vyriausybė praėjusią savaitę uždraudė oro kompanijoms skristi į Lietuvą ir iš jos per Baltarusijos oro erdvę bei uždraudė į Lietuvos oro erdvę įskristi Baltarusijos oro vežėjams.

Po incidento, kai Minske priverstinai buvo nutupdytas bendrovės „Ryanair“ lėktuvas, Europos Sąjungos (ES) lyderiai sutarė uždrausti Baltarusijos oro bendrovėms skraidyti į bloką ir paragino ES bendroves neskraidyti virš Baltarusijos.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB BNS sutikimo draudžiama.

2021 06 04 11:23
Spausdinti