Meniu
Prenumerata

antradienis, balandžio 16 d.


AUTOMOBILIŲ PRAMONĖ
„Audi“ rengiasi laipsniškai atnaujinti gamybą Europoje
BNS
Audi

„Volkswagen“ grupei priklausanti automobilių gamintoja „Audi“ planuoja artimiausiomis savaitėmis pradėti laipsniškai atnaujinti gamybą savo Europos gamyklose, kurios dėl koronaviruso pandemijos buvo laikinai uždarytos.

„Pagrindinė šio proceso sudedamoji dalis yra visapusiško priemonių rinkinio, pagal kurį bus užtikrintas darbuotojų saugumas, patvirtinimas“, – pažymima bendrovės paskelbtame pranešime, kuriame pabrėžiama, jog tokios priemonės rengiamos vadovaujantis Vokietijos ir kitų Europos šalių sveikatos apsaugos institucijų rekomendacijomis.

Visi veiksmai bus derinami su patronuojančiąja bendrove, nurodė „Audi“. Kiek anksčiau šią savaitę apie planus jau nuo kitos savaitės pradėti laipsniškai atnaujinti gamybą Europos gamyklose pranešė ir „Volkswagen“.

Gamybą Europoje „Audi“ ir „Volkswagen“ sustabdė praėjusį mėnesį, siekdamos prisidėti prie bendrų pastangų pažaboti koronaviruso plitimą.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB BNS sutikimo draudžiama

2020 04 17 18:58
Spausdinti