Meniu
Prenumerata

antradienis, kovo 19 d.


„Bolt“ integruojama į žemėlapių programėlę „Petal Maps“
Partnerio turinys

„Huawei“ žemėlapių paslaugas teikianti „Petal Maps“ skelbia apie bendradarbiavimą su viena didžiausių pavežėjimo paslaugų platforma „Bolt“. Nuo šiol planuojantys maršrutą „Petal Maps“ vartotojai matys „Bolt“ pavežėjimo paslaugas kaip vieną iš galimų keliavimo variantų.

„Visada akcentuojame, kad didelis tokių iš anksto įdiegtų „Huawei“ programėlių kaip „Petal Maps“ privalumas – tai nuolat gerinamos naudojimosi patirtys. Todėl džiaugiamės galėdami pranešti, kad prie vienos efektyviausiai navigacijos paslaugas teikiančių programėlių prisijungė „Bolt“. Šis bendradarbiavimas užtikrins, kad 20 mln. aktyvių „Petal Maps“ vartotojų dar patogiau naudosis moderniausiomis mūsų paslaugomis“, – teigia Audrius Granickas, „Huawei Mobile Services“ verslo vystymo ir operacijų vadovas Lietuvoje.

„Petal Maps“ didina vartotojų patogumą

„Petal Maps“ vartotojai, planuodami savo keliones, dabar turi galimybę matyti papildomą maršrutą. Be važiavimo automobiliu, viešojo transporto, ėjimo pėsčiomis ir važiavimo dviračiu, vartotojai taip pat turi galimybę užsisakyti ir „Bolt“ pavežėjimo paslaugas.

Vartotojai, pasirinkę užsisakyti kelionę, automatiškai pateks į „Bolt“ programėlę, kurioje galės išsirinkti vairuotoją, pasitikrinti atstumą bei sužinoti, kiek kainuos kelionė. Šis sklandus veikimo procesas suteiks abipusių privalumų ne tik „Petal Maps“, bet ir „Bolt“ vartotojams.

Be to, „Petal Maps“ programėlės vartotojus pastaruoju metu pasiekė ir kiti naudingi atnaujinimai. Į žemėlapių programėlę buvo įdiegta „Lane Guidance“ funkcija, kuri leidžia vairuotojams geriau susiplanuoti maršrutą ir pasiekti kelionės tikslą net ir sudėtingiausiomis eismo sąlygomis. Kitas „Petal Maps“ vartotojus pasiekęs atnaujinimas – tai „Offline Maps“ funkcija, užtikrinanti, kad vartotojai gali naudotis paieškos ir navigacijos paslaugomis net ir neturint prieigos prie interneto ryšio.

Nuoseklus bendradarbiavimas

„Bolt“ į programėlių parduotuvę „AppGallery“ atėjo 2020-aisiais ir nuo tada ją visame pasaulyje atsisiuntė daugiau nei 12 mln. naudotojų. Per pastaruosius metus bendrovė visiems „Huawei“ naudotojams pristatė jau 2 skirtingas programėles („Bolt“ ir „Bolt Food“), veikiančias net keliuose žemynuose.

Kompanijos „Huawei“ ir „Bolt“ siekia bendrų tikslų ir programinės įrangos kūrimo srityje. Neseniai „Bolt“ įsidiegė „Huawei Map Kit“, užtikrinantį, kad pavežėjimo programėlės paslaugomis besinaudojantys „Huawei“ vartotojai programėlėje rastų visiems jiems atpažįstamas personalizuotas piktogramas bei sąveikas. Todėl naujoji partnerystė reiškia ilgalaikį ir nuoseklų bendradarbiavimą.

BEREKLAMOS:

2021 12 30 08:36
Spausdinti