Meniu
Prenumerata

antradienis, kovo 19 d.


NUTRAUKIAMI SKRYDŽIAI
„Brussels Airlines“ nutrauks skrydžius tarp Vilniaus ir Briuselio
BNS
Unsplash

Nuo spalio pabaigos laikinai stabdomi tiesioginiai skrydžiai iš Vilniaus į Briuselį – vienintelė į Belgijos sostinę iš Lietuvos skraidinanti oro bendrovė „Brussels Airlines“ nutrauks skrydžius nuo spalio 28 dienos.

Tačiau juos planuojama atnaujinti nuo kitų metų vasaros sezono pradžios kovo pabaigoje, BNS patvirtino Lietuvos oro uostai.

„Gavome jų oficialią informaciją, kad stabdo skrydžius nuo spalio pabaigos, bet gavome ir jų planus, kad nuo kitų metų vasaros sezono jie atnaujins tą maršrutą“, – sakė Lietuvos oro uostų atstovas Tadas Vasiliauskas.

Pirmasis apie nutraukiamus skrydžius pranešė naujienų portalas 15min.lt, kuriam tai patvirtino „Brussels Airlines“ atstovai.

„Dėl žemos paklausos tarp Briuselio ir Vilniaus žiemos sezonu šie skrydžiai šiuo periodu nebus vykdomi. Kadangi tokių skrydžių paklausa buvo žema, paveiktų klientų skaičius taip pat buvo nedidelis“, – rašoma bendrovės atsakyme.

Tiesioginiai „Ryanair“ lėktuvais bus galima skristi iš Kauno į Belgijos Šarlerua oro uostą, nuo Briuselio centro nutolusį per 50 km.

2022 09 15 15:43
Spausdinti