Meniu
Prenumerata

antradienis, kovo 19 d.


REKLAMA
Išmaniosios technologijos – kertinis pradedančiojo verslo akmuo
Partnerio turinys
Unsplash

Vis dažniau pasvajodami apie savo verslą žmonės ima ieškoti patarimų, kurie galėtų padėti parengti stabilų pamatą sėkmingam startui. Neretai atveriamos pripažintų verslo konsultantų durys ar užsukama į startuolių vedamas konferencijas, kuriose pradedantieji mokomi ieškoti geriausių finansavimo šaltinių, tinkamai įteisinti savo veiklą, auginti verslą ir motyvuoti darbuotojus. Vis dėlto, pirmuosius žingsnius savo verslo link žengiantieji tikrai žino, kad realybėje susiduriama su kur kas daugiau klausimų.

Šiuolaikinio verslo startas sunkiai įsivaizduojamas be našaus nešiojamo kompiuterio. Atvirkščiai nei vos prieš keletą metų, interneto svetainė ar elektroninė parduotuvė šiandien yra neatsiejama verslo pradžios dalis, vėliau išauganti į fizinę parduotuvę ar paslaugų teikimo vietą. Dėl šios priežasties išmaniosios technologijos startuojančiame versle tampa tiesiog nepakeičiamomis – socialiniai tinklai, įvairūs portalai ir kitos platformos yra bene geriausia vieta skleisti žinią apie save.

Kaip išsirinkti išmaniuosius įrenginius verslo pradžiai?

Renkantis nešiojamą kompiuterį naujam verslui verta gerai pasverti bent keletą dalykų: savo poreikius, įrenginio našumą, dizainą ir atmintį. Šie faktoriai padės išsirinkti geriausią ir jums asmeniškai labiausiai tinkantį variantą.

Pradėkite nuo poreikių. Startuojant su nuosavu verslu verta išsyk nusiteikti, kad dirbti teks daug ir ilgai, todėl žvalgykitės patogaus įrenginio. Neskubėkite įsigyti daikto internetu – čia galite apžvelgti svarbiausias savybes, dizainą bei peržiūrėti atsiliepimus apie prekę, tačiau patogumą įvertinti pavyks tik apsilankius fizinėje parduotuvėje. Čia produktą galėsite paliesti, išmėginti jo klaviatūrą – ar mygtukai nėra išsidėstę per toli vienas nuo kito, ar neįsitempia riešas vos pradėjus naudotis kompiuteriu. Taip pat svarbu įvertinti ekrano raišką ir dizainą, iš kokių medžiagų pagamintas korpusas – medžiaga turėtų būti maloni liesti, be to, rinkitės praktiškesnius variantus. Štai, pavyzdžiui, blizgus ekrano dangtis gali sužavėti savo elegancija, tačiau svarbu nepamiršti, kad tokia danga yra itin tepli ir ant jos lieka visi pirštų antspaudai vos atvertus ekraną. Ieškokite darbui tinkamų nešiojamų kompiuterių modelių – pastarieji būna bent dalinai matiniai, su papildoma skaičių klaviatūra ir patogiu jutikliniu pultu, kurio siekiant nereikėtų sudaryti riešui nepatogios padėties.

Kompiuterio našumas ir atmintis. Tai dar vienas startuojančiame versle svarbu aspektas, mat norintiems atverti savo interneto svetainės ar elektroninės parduotuvės duris teks pasidarbuoti su nemažu kiekiu įvairaus formato dokumentų. Kompiuteris turėtų kaip galima sparčiau atverti šiuos failus ir suteikti jums galimybę sklandžiai dirbti. Jei nesate tikri, kad galite objektyviai įvertinti šiuos parametrus, paprašykite konsultantų patarimo – sužinoję jūsų poreikius jie maloniai patars ir padės išsirinkti geriausiai poreikius atitinkantį rezultatą.

Jaunas verslas be skolinimosi baimės

Natūralu, kad įsigyjant naują nešiojamą kompiuterį gali kiek stebinti jų kainos. Sunkesnių korpusų, didesnės raiškos ekrano ir įspūdingos atminties kompiuterio kaina išsyk priartėja prie tūkstančio ar net daugiau eurų, todėl verta apsvarstyti ir skolinimosi galimybę.

Savaime suprantama, neretu atveju nuo tokios minties stabdo jau esami finansiniai įsipareigojimai – paskola verslo pradžiai ar plėtrai, tačiau lygindami pasiūlymus ir atsakingai sverdami savo galimybes galite išlošti dvigubai. Turėtumėte atminti, kad baimindamiesi, jog turimi įsipareigojimai gali trukdyti pasiskolinti papildomai ir atidėliodami reikiamos įrangos įsigijimą, atitolinate ir savo svajonės realizavimą. Štai Šeimos Kredito Unija suteikia galimybę skolintis ypač lanksčiomis sąlygomis, kurios leidžia įsigyti visą reikiamą išmaniąją įrangą sėkmingai jūsų verslo pradžiai.

2022 05 30 15:02
Spausdinti