Meniu
Prenumerata

trečiadienis, balandžio 24 d.


VIEŠASIS TRANSPORTAS
Lietuvių „Trafi“ padės Miunchenui pertvarkyti susisiekimo sistemą
IQ
Pixabay
Miunchenas.

Lietuvių bendrovė „Trafi“ padės pagrindinei Bavarijos sostinės Miuncheno viešojo transporto įmonei sukurti ir išleisti viešą mobilumo paslaugų programą, jungiančią viešąjį ir privatų transportą bei transporto dalijimosi pasirinkimą.

Portalas Tech.eu praneša, kad, be tradicinio viešojo transporto pasirinkimo, miestiečiai galės pasirinkti dviračių ir paspirtukų nuomą, transporto dalijimosi paslaugas. „Trafi“ turima technologija leis visą šį mobilumo pasirinkimą sujungti į vieną sistemą, pasiekiamą viena programėle.

„Dalijimasis, kaip viešojo transporto operatoriams, yra užkoduotas mūsų DNR. Mūsų tikslas yra kooperuojantis su naujais partneriais ir paslaugomis užtikrinti kelionę nuo pirmo žingsnio iki paskutinio. Mūsų klientai nori pasiekti savo kelionės tikslą nuo durų iki durų, o ne nuo stotelės iki stotelės“, – teigė Miuncheno viešojo transporto įmonės valdybos pirmininkas Ingo Wortmannas.

2007 m. Vilniuje įkurtas „Trafi“ dirba su viso pasaulio miestų savivaldybėmis, integruodami ir sinchronizuodami viešojo ir privataus transporto būdus, kad augančios miestų populiacijos galėtų keliauti be trukdžių. 2019 m. kompanija Berlyne paleido kol kas didžiausią savo programą „MaaS“, kuri yra kontroliuojama šio miesto viešojo transporto tarnybos BVG. 

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB BNS sutikimo draudžiama

2020 02 23 13:20
Spausdinti