Meniu
Prenumerata

antradienis, kovo 19 d.


TELEKOMUNIKACIJOS
„Mediafon“ Jungtinėje Karalystėje diegs interneto perkėlimo paslaugą
BNS
Bendrovės
Arūnas Babrauskas.

„MG grupės“ valdoma telekomunikacijų bendrovė „Mediafon“, žinoma savo sukurtu numerių perkėlimo sprendimu, nori panašų principą pritaikyti ir interneto rinkoje. Bendrovė praneša laimėjusi neskelbiamos vertės konkursą tokį sprendimą įdiegti Jungtinėje Karalystėje.

„Vartotojas, nepriklausomai nuo naudojimosi interneto paslaugomis vietos, įgytų teisę pasirinkti bet kurį šalyje veikiantį interneto paslaugų teikėją. Tai iš esmės išlaisvina rinką“, – pranešime teigia „Mediafon“ grupės generalinis direktorius Arūnas Babrauskas.

„Mediafon“ grupės įmonė „Mediafon Datapro“ centralizuotą interneto paslaugų perkėlimo sprendimą Didžiojoje Britanijoje planuoja įdiegti per pirmą šių metų ketvirtį.

„Mediafon“ vadovo teigimu, užbaigus projektą, praktinę tokio sprendimo naudą pirmiausia patirs galutiniai paslaugos gavėjai: dėl intensyvėjančios konkurencijos mažės ne tik paslaugos kaina, bet ir augs vartotojams suteikiamas duomenų kiekis, gerės paslaugų kokybė, o paslaugų teikėjo keitimo procesas taps lankstus.

Tarptautinę „Mediafon“ įmonių grupę šiuo metu sudaro šešios bendrovės, dvi iš jų – užsienyje.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB BNS sutikimo draudžiama.

2022 01 19 10:42
Spausdinti