Meniu
Prenumerata

penktadienis, kovo 29 d.


„Volkswagen Polo“: šeštasis pasaulio užkariavimas
Autonaujienos

Daugiau kaip 14 milijonų naujų šeimininkų suradęs „Polo“ yra vienas iš populiariausių kompaktiškos klasės automobilių pasaulyje. Netrukus pasirodys šeštoji modelio karta.

Naujasis „Polo“ yra kur kas erdvesnis, išmanesnis, su efektyviais benzininiais ir dyzeliniais varikliais bei daugybe pagalbos vairuotojui sistemų, kurios anksčiau buvo tiekiamos tik „Golf“ ir „Passat“. Naująjį „Polo“ jau galima užsisakyti, planuojama, kad Lietuvoje jis pasirodys rudens viduryje. Rinkai automobiliai bus pristatyti nuo 75 AG iki 150 AG modeliai. Mažiausia „Polo“ kaina mūsų šalyje sieks 13 800 eurų.
Šeštosios kartos „Polo“ yra didesnis už savo pirmtaką. Jis pasižymi daug erdvesniu interjeru ir didesniu 351 litro bagažo skyriumi. 4053 mm ilgio „Polo“ yra šiek tiek trumpesnis už ketvirtosios kartos „Golf“, bet jo ratų bazė 53 mm ilgesnė, daugiau erdvės vairuotojui, keleiviams bei bagažui (21 litru daugiau).
Modelių gamos viršūnėje įsitaisys naujasis „Polo GTI“. Šis sportinis modelis dabar bus varomas 2 litrų TSI 200 AG galios variklio.
„Polo“ turės tris įapdailos versijas: „Trendline“, „Comfortline“ ir „Highline“. Modelių gamos viršūnėje įsitaisys naujasis „Polo GTI“. Šis sportinis modelis dabar bus varomas 2 litrų TSI 200 AG galios variklio. Net bazinė naujojo „Polo“ versija turi šviesos diodų dienos žibintus, greičio ribotuvą bei „Front Assist“ aplinkos eismo stebėjimo sistemą su avarinio stabdymo mieste funkcija ir pėsčiųjų atpažinimo sistema. „Polo“ bus pirmasis „Volkswagen“ koncerno modelis, aprūpintas naujosios kartos aktyviu informaciniu ekranu. Automobilyje įrengta naujausios kartos informacijos ir pramogų sistema su stikliniu ekranu, kurio įstrižainė siekia nuo 6,5 iki 8 colių.
2017 07 06 22:56
Spausdinti