Meniu
Prenumerata

penktadienis, gegužės 3 d.


66-IEJI „GRAMMY“
T. Swift laimėjo rekordinį ketvirtą „Grammy“ apdovanojimą
BNS
ELTA
Scanpix
Taylor Swift.

JAV popmuzikos žvaigždė Taylor Swift sekmadienį įsirašė į „Grammy“ apdovanojimų istoriją laimėjusi rekordinį ketvirtą Metų albumo apdovanojimą.

Sekmadienį Los Andžele įvykusioje 66-ojoje kasmetinėje „Grammy“ apdovanojimų ceremonijoje T. Swift aplenkė Franką Sinatrą, Paulą Simoną ir Stevie Wonderį, kurie turi po tris Metų albumo apdovanojimus, ir tapo daugiausiai šių statulėlių turinčia muzikante.

Tai vyšnia ant torto 34 metų dainininkei, kuri šiandien yra viena populiariausių muzikos žvaigždžių.

„Man apdovanojimas reiškia darbą“, – dėkodama sakė T. Swift. Kiek anksčiau tą patį vakarą ji paskelbė, kad balandžio 19 dieną išleis naują albumą.

„Mane neįtikėtinai džiugina tai, kad kai kurie žmonės, balsavę už šį apdovanojimą, taip pat yra laimingi“, – pridūrė ji.

Tačiau popmuzikos žvaigždė nelaimėjo kitų dviejų pagrindinių prizų, dėl kurių varžėsi.

Metų įrašo apdovanojimą pelnė Miley Cyrus daina „Flowers“, o Metų dainos prizas atiteko Billie Eilish ir jos broliui Finneasui už dainą „What Was I Made For?“ iš filmo „Barbė“ garso takelio.

„Šis apdovanojimas nuostabus, bet labai tikiuosi, kad jis nieko nepakeis, nes [ir] vakar mano gyvenimas buvo gražus“, – sakė M. Cyrus, atsiimdama savo antrąjį sekmadienį gautą – ir antrąjį per visą savo karjerą – „Grammy“.

„Ne visi pasaulyje gaus „Grammy“, bet visi šiame pasaulyje yra įspūdingi, todėl nemanykite, kad tai svarbu“, – teigė ji.

Atsiimdama apdovanojimą B. Eilish teigė: „Aš tiesiog noriu pasakyti visiems šioje kategorijoje, kad tai buvo beprotiškas sąrašas neįtikėtinų žmonių, neįtikėtinų atlikėjų, neįtikėtinos muzikos!“

Victoria Monet pelnė prestižinį „Grammy“ apdovanojimą kaip geriausia nauja atlikėja ir tai buvo jos trečiasis apdovanojimas per šią ceremoniją.

Po debiutinio studijinio albumo „Jaguar II“, kuriuo po daugelio metų muzikos pramonėje padarė komercinį proveržį, V. Monet buvo nominuota septyniose kategorijose, įskaitant Metų įrašo nominaciją.

„Ačiū šio vakaro šampano padavėjams. Tai mano pirmoji padėka“, – pasakė ji publikai ir taip pat padėkojo mamai.

Tuo metu Reperis Killer Mike sekmadienį buvo sulaikytas „Grammy“ apdovanojimų ceremonijoje, vos tik laimėjo tris apdovanojimus

Socialinėje medijoje paskelbtame vaizdo įraše matyti, kaip reperis, kurio tikrasis vardas Michaelas Renderis, „Crypto.Com“ arenoje, kurioje vyko „Grammy“ apdovanojimų ceremonija, surakinamas antrankiais ir išvežamas į neatskleistą vietą.

„The Hollywood Reporter“ citavo arenos apsaugos pareigūną, kuris teigė, kad reperis buvo sulaikytas dėl priežasties, nesusijusios su apdovanojimų ceremonija.

Killer Mike laimėjo „Grammy“ už geriausią repo albumą „Michael“, taip pat už geriausią repo dainą ir „Scientists & Engineers“ atlikimą.

2024 02 05 10:24
Spausdinti