Meniu
Prenumerata

sekmadienis, rugsėjo 29 d.


BRIUSELIO LABIRINTAI
S. Papagianneasas: galvokite, ką sakote. Galvokite, kada tai sakote. Ir sakykite paprastai
Evaldas Labanauskas, IQ biuro Briuselyje vadovas
Jula Anisenko
S. Papagianneasas.

Kuo išskirtinis komunikavimas vadinamajame Briuselio burbule, o ir apskritai – kas tai per reiškinys ir su kokiais iššūkiais jis susiduria šiuo metu – apie tai ir daugiau IQ biuro Briuselyje vadovo Evaldo Labanausko pokalbis su didžiulę patirtį komunikacijos ES srityje sukaupusiu ekspertu Stavru Papagianneasu.

Kaip ir kada atsidūrėte čia, Briuselyje?

– Į Briuselį atvykau prieš 40 metų iš Graikijos, Atėnų. Atvykau kaip studentas ir pasilikau čia. Studijavau komunikaciją ir pradėjau dirbti Briuselyje. Nuo to laiko dirbau komunikacijos srityje, buvau diplomatu ir taip pat ėjau pareigas Europos Komisijoje. 2014 m., tai yra prieš dešimtmetį, sukūriau „STP Communications“ įmonę čia, kur dabar esame, – Europos kvartale, šalia ES Tarybos ir Europos Komisijos pastato. Bendrai komunikacijos srityje dirbu jau 35 metus.

IQ redakcija rašo apie verslą, politiką, kultūrą ir kitus svarbiausius visuomenės reiškinius. Mes kuriame kokybišką ir išskirtinį turinį. Kviečiame mus palaikyti prenumeruojant mūsų žurnalą sau ar jums artimiems žmonėms mūsų prenumeratos svetainėje https://prenumeratoriai.lt/. Užsisakiusiems žurnalą metams – visas turinys iq.lt svetainėje nemokamas.

2024 09 12 06:45
Spausdinti