Meniu
Prenumerata

penktadienis, kovo 29 d.


Ryškiau, garsiau, įspūdingiau: naujasis „Panasonic“ kūrinys
IQ Life
(Gamintojų nuotr.).

Tikro garso koncertas ar gyvai stebimos krepšinio rungtynės – patirtis, kuri sukeltais įspūdžiais ir emocijomis išlieka visam gyvenimui. Tačiau tokiais pat įspūdžiais šiandien galima mėgautis ir neiškėlus kojos iš namų. Šią galimybę siūlo naujausias „Panasonic“ kūrinys – aukščiausios kokybės garsą ir vaizdą atkuriantis televizorius.

Šių metų „Panasonic“ naujiena – OLED GZ2000 televizorius – jau dabar vadinamas kinematografiškiausiu pasaulyje. Ir tai – pelnytas įvertinimas visai jį kūrusiai komandai: nuo „Panasonic“ mokslinių tyrimų ir plėtros inžinierių iki žymiausių Holivudo koloristų. Dar praėjusiais metais „Panasonic“ OLED buvo „HDTVTest“ ekspertų išrinktas geriausiu 2018 m. televizoriumi, o šiemet jo kokybė tapo dar aukštesnė.

Šio modelio televizorių pirmiausia išskirtinį daro ne paprastas OLED ekranas, o profesionalios laidos 4K OLED ekranas, suteikiantis dar geresnes galimybes kontroliuoti vaizdo kokybę lemiančius parametrus.

GZ2000 modelis lengvai atkuria sudėtingus, įvairaus ryškumo ir kontrasto vaizdus, būdingus tiek tiesioginėms sporto renginių transliacijoms, tiek veiksmo filmams. Nuo šiol juos žiūrėdami galite mėgautis dar kokybiškesniu vaizdu, nes naujasis ekranas garantuoja ypač tikslias spalvas ir kur kas geresnį ryškumo lygį. Ekraną valdantis pažangiausias „Panasonic“ „HCX PRO“ išmanusis procesorius greitai išanalizuoja 4K vaizdo turinio spalvą, kontrastą bei aiškumą ir juos optimizuoja. Net jeigu ryškumo lygis ir kontrastas sparčiai kinta, GZ2000 su šiuo iššūkiu lengvai susidoroja pateikdamas tiksliausias įmanomas spalvas.

2019 07 15 19:33
Spausdinti