Meniu
Prenumerata

šeštadienis, balandžio 20 d.


FUTBOLAS
A. Pukelis traukiasi iš Tauragės apskrities futbolo federacijos, LFF Vykdomojo komiteto
BNS
Lukas Balandis/BNS
Arūnas Pukelis.

Tauragės apskrities futbolo federacijos (TAFF) vadovas Arūnas Pukelis traukiasi iš pareigų, o tai reiškia, kad jis palieka ir Lietuvos futbolo federacijos (LFF) Vykdomojo komiteto nario pareigas, skelbia naujienų portalas „15min“.

Jį šiose pareigose pakeis Robertas Jurkšaitis.

„Buvau kategoriškai prieš siūlomą įstatų redakciją. Visgi jeigu ją teikia pats Vykdomasis komitetas, tai reiškia, kad konferencijos metu ji bus ir priimta. Pagal naujas pataisas šalies futbolo valdyme liktų tik aštuonios apskritys. Jeigu aš dėl nepriekaištingos reputacijos neatitikimo negalėsiu patekti į Vykdomąjį komitetą, tai gerbdamas šią poziciją, užleidžiu postą kitam“, – „15min“ sakė praeityje teistas A. Pukelis.

BNS primena, kad šiuo metu LFF baigia rengti naują įstatų redakciją, pagal kurią praeityje teisti asmenys negalėtų patekti į federacijos valdymo organus. Be kita ko, juose numatyti ir kiti pokyčiai, susiję su organizacijos struktūra.

LFF imtis reformų paskatino Seime gimusi iniciatyva federacijoje įvesti tiesioginį valdymą, siekiant ją padaryti skaidresnę.

Naujus įstatus LFF ketina patvirtinti gruodžio 21 dieną.

2022 12 16 12:31
Spausdinti