Meniu
Prenumerata

šeštadienis, gegužės 4 d.


EUROLYGA
Kitoks „Žalgiris“
Saulius Ramoška
ELTA
E. Ulanovas Kaune žais dar ketverius metus.

20232024 m. sezono Eurolygos čempionatą tradiciškai pradeda 18 klubų, ekipų sąrašas išliko toks pat. Tačiau Kauno „Žalgiris“ Eurolygą pasitinka su pokyčiais.

Naujojo sezono išvakarėse „Žalgirio“ organizacija pristatė naują įvaizdį ir logotipą. Kaip įprasta sutinkant permainas, naujas logotipas sukėlė audrą socialiniuose tinkluose. „Paskutinį kartą prekės ženklas atnaujintas tada, kai pradėjau savo karjerą „Žalgiryje“, – teigė Kauno klubo direktorius Paulius Jankūnas. Ilgametis „Žalgirio“ kapitonas prieš metus baigė įspūdingą karjerą ir tapo dešiniąja klubo direktoriaus Pauliaus Motiejūno ranka, o šių metų birželį P. Jankūnas užėmė P. Motiejūno kėdę. P. Motiejūnas gavo pasiūlymą dirbti Eurolygos generaliniu direktoriumi.

42 metų P. Motiejūnas „Žalgirio“ organizacijoje dirbo nuo 2007 m. Jo kelias prasidėjo nuo komunikacijos direktoriaus pareigų, o 2009-aisiais tapo klubo direktoriumi. Visą kontrolę į savo rankas P. Motiejūnas perėmė 2013 m. Jam priklauso 75 proc. klubo akcijų.

„P. Jankūnas bus atsakingas už sporto dalį, kitais reikalais rūpinsis visi klubo darbuotojai. Tikrai prižiūrėsiu, kad neišklystume iš kelio ir važiuotume toliau“, – atsisveikindamas su Kauno klubu kalbėjo P. Motiejūnas. Tad naujajam direktoriui P. Jankūnui teko užduotis pabaigti pradėtą žaidėjų komplektaciją naujam sezonui.

2023 10 01 06:45
Spausdinti