Meniu
Prenumerata

penktadienis, balandžio 19 d.


PASAULIS 2023. VERSLAS
Metas „perrašyti“ bendrovių veiklos taisykles
Roza Brewer

Pastarojo meto sukrėtimai suteikia galimybę persvarstyti organizacinę kultūrą, kaip teigia Roza Brewer, „Walgreens Boots Alliance“ vadovė.

Baigiantis 2021 m., pačiame pandemijos įkarštyje dalyvavau forume su maždaug dešimtimi kitų vadovų, kuriame trumpai aptarėme „didžiąją rezignaciją“, t. y. iš darbo masiškai išeinančių žmonių fenomeną. Šį reiškinį pavadinau „didžiuoju amerikietiško verslo taisyklių perrašymu“.

Jūs galite įsigyti spausdintą žurnalą „Pasaulis 2023“ mūsų prenumeratos puslapyje prenumeratoriai.lt Užsisakius darbo dienomis iki 16 val. žurnalą išsiųsime tą pačią dieną, užsakius savaitgalį arba vakare – kitą darbo dieną.

Paaiškinau, kad man kaip vadovei verslas nėra susijęs tik su mūsų gaminamais produktais, teikiamomis paslaugomis ar kuriamais prekių ženklais. Jis apima ir pastangas įkvėpti komandą suteikiant jai viltį ir padedant jaustis gerai dėl savo indėlio besikeičiančiais, iššūkių kupinais laikais. Tai susiję su poreikiu „perrašyti taisykles“, kitaip tariant, kitokiu požiūriu į mūsų darbą, kuris įgautų aiškesnę prasmę. Sakiniai kartais turi būti perrašyti, kad geriau perteiktų mintį. Tas pats galioja ir mūsų organizacijoms.

2023 02 21 11:00
Spausdinti