Meniu
Prenumerata

šeštadienis, balandžio 20 d.


KARJERA
A. Baranauskas palieka „Tele2“
IQ
Facebook
A. Baranauskas.

Trylika metų bendrovėje „Tele2“ atstovu ryšiams su visuomene dirbęs Andrius Baranauskas nusprendė pasitraukti ir pasukti į automobilių prekybos verslą. 

Tai pirmadienį pranešė „Tele2“, kartu informuodama, kad nuo birželio 1 dienos  atstove ryšiams su visuomene pradės dirbti Asta Buitkutė.

„Andrius yra aukščiausio lygio profesionalas, o jo indėlis į įmonės rezultatus – didžiulis. Esu neapsakomai dėkingas, kad daugiau nei dešimtmetį dirbome petys į petį klientų labui. Visa mūsų komanda linki jam didžiausios sėkmės“, – sakė Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius Lietuvai ir Baltijos šalims.

A. Baranauskas bendrovėje dirbo nuo 2008-ųjų, pastaruosius devynerius metus ėjo korporacinės komunikacijos direktoriaus Baltijos šalims pareigas.

„Ačiū „Tele2“ komandai ir asmeniškai Petrui Masiuliui už fantastišką trylikos metų kelionę. Tai geriausia  mano karjeros patirtis iki šiol. Neabejoju – čia įgytos vertybės bei siekis kautis dėl klientų lydės mane visą gyvenimą“, – sako A. Baranauskas.

Socialiniame tinkle „Facebook“ jis skelbia, kad nusprendė pasitraukti iš užimamų pozicijų, nes bendrovėje jau nuveikė viską, ką galėjo.

„Reikėjo atidaryt viešųjų pirkimų rinką – atidariau. Reikėjo nugalėt prepaid registravimo projektą – nugalėjau. Reikėjo aplot konkurentą ir dėl to atsidurt teisme – aplojau ir atsidūriau, ir laimėjau. Reikėjo dar kažką padaryt – padariau. Šiandien „Tele2“ turi puikią reputaciją rinkoje. Petras (Masiulis – red. past.) labiausiai cituojamas CEO Lietuvoję. Konkurentai viešojoje erdvėje net nebando šokti į akis – daug kartų gavo pamoką, kuo tai baigsis“,– rašė A. Baranauskas.

Jis taip pat praneša, kad su draugais yra įkūręs startuolį „Deals On Wheels“, kuris prekiauja automobiliais ir elektromobiliais, turi ir daugiau verslo idėjų.

2021 05 31 12:36
Spausdinti