Meniu
Prenumerata

penktadienis, balandžio 19 d.


KARJERA
„BIOK LAB“ vadovu tapo N. Žioba
IQ
Bendrovės
N. Žioba yra dirbęs „Telia Lietuva“, „Maxima LT“, „Danske bank“.

Didžiausios kosmetikos gamybos įmonės Lietuvoje „BIOK laboratorija“ direktoriumi paskirtas Norbertas Žioba, iki šiol buvęs nepriklausomu bendrovės valdybos primininku. Penkerius metus įmonei vadovavusi Romualda Stragienė užėmė bendrovės valdybos pirmininkės kėdę.

N. Žioba iki pradėdamas vadovauti „BIOK LAB“ buvo atsakingas už Lietuvos pašto rinkodaros ir pardavimų padalinį. Iki tol dvidešimties metų vadovavimo patirtį N. Žioba kaupė dirbdamas „Telia Lietuvoje“, „Maximoje LT“, „Danske bank“ ir kitose įmonėse.

R. Stragienė su pertrauka iš viso dešimt metų buvo „BIOK LAB“ rinkodaros vadove, o pastaruosius penkerius metus – įmonės direktore.

Šiuo metu „BIOK LAB“, valdančioje prekės ženklus „Kilig“, „Margarita“ bei „Ecodenta“, dirba 55 darbuotojai. Į naują gamyklą Klevinėje, Vilniaus rajon, persikėlusi bendrovė metus planuoja baigti su 9 mln. eurų apyvarta. Į naujosios gamyklos statybas ir naują įrangą „BIOK LAB“ investavo 6,5 mln. eurų, toks įmonės strateginis žingsnis leis padidinti kosmetikos gamybos kiekį daugiau nei trimis kartais – iki 25 milijonų vienetų produkcijos per metus.

2022 01 04 15:03
Spausdinti