Meniu
Prenumerata

pirmadienis, gegužės 20 d.


IQ FORUMAS
IQ forume Marijampolėje – apie geopolitinius iššūkius regionų verslui
IQ

Spalio 13 d. Marijampolėje vyks IQ forumas „Sūduva 2023: geopolitinių lūžių įtaka regionų ekonomikai“.

Forume pranešimą „ES industrinė politika: romantišką naivumą keičia strateginė autonomija“ skaitys Laimutė Pilukaitė, Europos Komisijos atstovybės Lietuvoje Politikos analizės ir apžvalgos grupės vadovė.

Ekonomistas Marius Dubnikovas aptars 2024 m. iššūkius ir galimybes. Vytautas Siaurusaitis, „Day Q Analytics“ vadovas bei verslo konsultantas, papasakos, kaip keitėsi Suvalkijos regiono įmonių rinkos dalis ir turto grąža.

Antra forumo dalis bus skirta karo Ukrainoje analizei. „Karo Ukrainoje įtaka tarptautinei prekybai“ – tai Kasparo Vasiliausko, Lietuvos banko Ekonomikos departamento Makroekonomikos ir prognozavimo skyriaus vyresniojo ekonomisto, pranešimo tema.

Visuomenininkas ir publicistas Šarūnas Jasiukevičius, pats ne kartą lankęsis kariaujančioje Ukrainoje ir aktyviai renkantis paramą šiai šaliai, papasakos apie karinės paramos kampanijos logistikos užkulisius.

Tai tradicinis renginys Sūduvos verslo bendruomenei, kurį IQ žurnalas rengia kartu su Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų Marijampolės skyriumi. Renginio partneriai – Marijampolės savivaldybė, Europos Komisijos atstovybė Lietuvoje ir Lietuvos bankas.

Renginys vyks Marijampolės savivaldybės administracijos pastate, J. Basanavičiaus a. 1, nuo 12.30 val. Dalyvavimas nemokamas. Daugiau informacijos ir registracija IQ forumo puslapyje.

2023 10 11 11:46
Spausdinti