Meniu
Prenumerata

trečiadienis, balandžio 24 d.


TOP500
„Kilo Health“: sveikatos startuolio sėkmės receptai
Agnė Piepaliūtė
Gedmanto Kropio nuotr.

Vilniaus centre, buvusios alaus daryklos pastate, įsikūręs „Kilo Health“ biuras, kuriame telpa daugiau nei tūkstantis darbuotojų, atspindi sveikatos technologijų startuolio ambicijas. Vis dėlto pagrindinis akcininkas ir generalinis direktorius Tadas Burgaila teigia, kad tai – tik kelio pradžia, o jo širdis vis dar plaka neramiai.

Visą Lietuvos turtingiausiųjų asmenų 500-tuką ir kitus žurnalo „TOP500“ straipsnius galite skaityti užsiprenumeravę leidinį čia.

Nors T. Burgailai vos 32-eji, jis versle jau pusę gyvenimo – pirmąjį verslą sukūrė dar mokykloje, kai jam buvo šešiolika: „Mes sukūrėme labai populiarų ekranų užsklandų puslapį ir uždirbome pirmuosius pinigus.“ Tačiau ne viskas sekėsi sklandžiai. Po dvejų sėkmės metų atėjo sunkus laikotarpis – laukiant 18-ojo gimtadienio skolos draskė kišenes, o antstoliai mynė namų slenkstį. Tačiau, kaip pats sako, šis etapas buvo vienas vertingiausių gyvenime.

„Labai seniai, turbūt, kai man buvo 18 metų, sugalvojau, kad mano verslai turi būti orientuoti į galutinį vartotoją. Išsivedžiau taisyklę, ko nori žmonės: būti sveiki, gražūs, keliauti, pramogauti ir skaniai pavalgyti. Todėl mano verslai ir tada, ir dabar telpa į šias kategorijas“, – pasakojo T. Burgaila.

2022 12 06 06:45
Spausdinti