Meniu
Prenumerata

trečiadienis, balandžio 24 d.


VERSLAS LIETUVOJE
Naujuoju „Bitė Lietuva" generaliniu direktoriumi paskirtas Gintas Butėnas
IQ
Bendrovė
G. Butėnas.

Naujuoju „Bitė Lietuva" generaliniu direktoriumi paskirtas Gintas Butėnas. Du dešimtmečius „Bitėje" dirbantis profesionalas keičia Praną Kuisį, kuris birželio pradžioje paskirtas vadovauti telekomunikacijų ir žiniasklaidos grupei „Bitė Group".

Gintas Butėnas „Bitėje" įvairiose pareigose dirba dar nuo 2001 metų, o pastaruosius veik 6 metus buvo „Bitė Group" technologijų direktorius.

Naujuoju technologijų direktoriumi paskirtas Mindaugas Rauba iki šiol ėjęs „Bitė Group" IT direktoriaus pareigas.

Ligšiolinį marketingo direktorių Arūną Mickevičių paskyrus vadovauti „Bite Latvija", jo pareigas užims verslo segmento vadovo pareigas ėjęs Aurimas Kapočius.

Giedrius Skliutas, „Bitės" pardavimų direktorius taip pat užims naujas pareigas – vadovaus viso „Bitė Group" telekomunikacijų verslo pardavimams.

„Bitė Group", lyderiaujančią telekomunikacijų ir žiniasklaidos grupę Baltijos šalyse, nuo 2015 metų valdo „Providence Equity Partners".

„Providence Equity Partners" yra pasaulinė privataus kapitalo bendrovė, daugiausia investuojanti į žiniasklaidos, komunikacijos, švietimo ir technologijų sektorius.

„Bitė Group" siūlo daugelį mobiliojo ir fiksuoto ryšio, mokamos bei nemokamos televizijos, taip pat žiniasklaidos ir medijų turinio paslaugų Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje.

Grupė įkurta 2005 metais, ją sudaro tokios bendrovės kaip „Bitė Lietuva", „Bite Latvija", „TV3 Group", „Baltcom LV", „Mezon" ir kitos bendrovės.

2022 06 22 12:25
Spausdinti