Meniu
Prenumerata

trečiadienis, gegužės 1 d.


LOBIZMAS
Briuselyje – nauja Lietuvos verslo atstovė
Evaldas Labanauskas, specialiai iš Briuselio
LPK
Rasa Uždavinytė.

Lietuvos verslas ilgai nebuvo be savo atstovo Europos sostinėje Briuselyje. Ja tapo buvusi Inovacijų agentūros tarptautinės prekybos vystymo direktorė Rasa Uždavinytė.

„R. Uždavinytė yra paskirta dirbti Lietuvos verslo atstovybėje ES. Ji atstovaus Lietuvos verslo organizacijoms ir pramonei ES institucijose ir Europos verslo asociacijose. Nuspręsta, kad ji bus ir Lietuvos pramonininkų konfederacijos (LPK) nuolatine atstove „BusinessEurope“, – IQ teigė LPK prezidento patarėja korporatyvinei komunikacijai Daiva Rimašauskaitė.

Mykolo Romerio universitete teisę ir Vilniaus universiteto Tarptautinių santykių ir politikos mokslų institute Europos studijas baigusi R. Uždavinytė turi patirties Europos Parlamente, o pastaruosius trejus metus dirbo „Verslios Lietuvos“ Eksporto departamento vadove ir Inovacijų agentūros tarptautinės prekybos vystymo direktore.

„Patyrusi strateginės komunikacijos ir rinkodaros srityje, kuriant ryšius ir skatinant nuolatinį suinteresuotųjų šalių įsitraukimą, – savo įgūdžius „LinkedIn“ tinkle apibūdina R. Uždavinytė. – Daugiau nei penkiolika metų profesinė patirtis vykdant projektus, vadovaujant komandoms ir einant įvairias pareigas įvairiuose sektoriuose, susijusiuose su vyriausybės ir ES reikalais, smulkiuoju ir vidutiniu verslu, pramonės ir prekybos politika, technologijomis ir inovacijomis.“

Kaip jau IQ rašė, iki rudens Lietuvos verslui Briuselyje atstovavo Tomas Vasilevskis. Jis net 15 metų užsiėmė lietuviško verslo lobizmu ES koridoriuose.

2022 10 19 11:36
Spausdinti